Vilh. Kiers Kollegium
     
 

Værelser tæt på byens
uddannelser

Velkommen til Vilh. Kiers Kollegium - som er det andet største kollegie i Aarhus, og som udelukkende indeholder værelser til leje.
Kollegiet er fordelt på 21 boligblokke med 30 værelser i hver. Med en beliggenhed i Hasle, er det nemt at nå de fleste af byens uddannelser på kort tid. Der er under 3 km. til Aarhus Universitet og Journalisthøjskolen - og blot 1 km. til Aarhus BSS. På en cykel når du langt omkring, og den kan du parkere i kollegiets cykelkælder, når du kommer hjem. Vil du hellere tage bussen, så er der en lang række busser, der kører næsten lige til døren. Ved hver boligblok er der en terrasse, og som beboer kan du også benytte dig af andre fællesfaciliteter som motionsrum, bålplads, beachvolley bane. 

Beliggenhed: Vilh. Kiers Kollegium, Snogebæksvej 11-21 & 23-53, 8210 Aarhus V, se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

På Vilh. Kiers Kollegium er der i alt 630 værelser på hver 22 m2.
Værelset i sig selv er på ca. 12 m2 og udstyret med gulvtæppe og stort skydevindue med låsbar skodde. I boligen er der egen lille entré med faste skabe og bord, samt et lille badeværelse med bruseniche. Madlavning foregår i fælleskøkkener. Fælleskøkkenerne er udstyret med diverse redskaber såsom bestik, tallerkner, gryder, pander osv. og som regel er der også andre fællesting såsom krydderier. Ved hver blok er der en terrasse med borde/bænke, samt en kælder med 2 store cykelrum, et pulterrum med en værelseshylde, samt et tørrerum.

Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
El, vand, varme og internet er indregnet i huslejen.
Rygning: Ikke tilladt indendørs.
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.

Energimærke og plantegninger

alt

 

 

Vilh. Kiers Kollegium
Cykelafstande

Fællesfaciliteter

  Vilh. Kiers Kollegium
  Vilh. Kiers Kollegium
  Vilh. Kiers Kollegium
  Vilh. Kiers Kollegium
  Vilh. Kiers Kollegium
  Vilh. Kiers Kollegium

Baren.dk

Kollegiets bar har eksisteret siden 1970'erne og har haft et væld af arrangementer, blandt andet den såkaldte sportsdag "Kollegiaden". Der er også blevet afholdt Barens fødselsdag, Oktoberfest, Tour de Block, Pigeaften, Herreaften, Julefrokost, Nytårsfest, Barathon og andre impulsive arrangementer, samt en månedlig quizaften med præmier - der er nok at vælge imellem. Baren ligger ved siden af varmemestrenes kontor, ovenpå vaskerummet. Baren har hvert semester en del events som bliver reklameret for på opslagstavlerne i gangene eller på hjemmesiden. Se mere på facebooksiden baren.

Motionsrummet

På Vilh. Kiers Kollegium har vi et motionsrum, der kan benyttes af kollegiets beboere ved betaling af medlemskab. Det koster 200 kr. hvert halve år. Her på siden kan du læse mere om praktiske oplysninger, regler, åbningstider osv. Medlemsskab, regler og kontaktinfo

Vaskeri

Findes i kælderen under fællesbygningen. Betalingen foregår med en personlig chip og trækkes over huslejen. Der er her 12 vaskemaskiner, samt 5 tørretumblere.

Musikforeningen

 Vilhelm Kiers Kollegium har sit eget musikrum og sin egen musikforening.

Her kan du finde information om hvordan man bliver medlem af musikforeningen og finde vores retningslinjer for brug af musikrummet. Rummet findes i kælderen af fællesbygningen på venstre hånd, når du går ind af kælderdøren.

LÆS MERE HER

Vilh. Kiers Kollegium
Vilh. Kiers Kollegium