kollegier, VIA, Aarhus
GHK ligger tæt på VIA University College Aarhus
     
 

Værelser og lejligheder
i Aarhus N

Velkommen til Grundtvigs Hus Kollegiet som indeholder 198 hyggelige og velindrettede boliger. Størstedelen af kollegiets beboere bor enten i 1-værelseslejligheder eller i dubletter, hvor køkken og bad deles med én anden. Der er dog også nogle få, der bor flere sammen. Kollegiet er beliggende i det nordlige Aarhus tæt på byens mange uddannelsesinstitutioner. Udover at de alle sammen er studerende, har langt de fleste beboere på kollegiet det til fælles, at de godt kan lide at være sociale sammen med deres naboer - der arrangeres ofte alt fra fredagsbarer til fællesspisninger og spilaftener. Det er naturligvis op til dig selv, hvor meget du ønsker at deltage, men tilbuddene vil altid være der. Hvad enten du ønsker at deltage i den sociale del eller ej, har kollegiet desuden en række faciliteter, som du kan benytte dig af, heriblandt vaskeri, fællesrum og parkering. 

Beliggenhed: Gøteborg Allé 14, 8200 Aarhus N, Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

Grundtvigs Hus Kollegiet består af 198 boliger:

126 stk. værelser på ca. 33-40 m2
72 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 30 m2

Beskrivelse: Alle lejligheder er med eget køkken, bad og toilet. Beboerne på værelserne deler faciliteter.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
Forbrug af vand og varme, samt internet
(el er også inkluderet i lejen på boligtype 03).
Rygning: Ikke tilladt indendørs.
Husdyr: Det er tilladt at holde 2 husdyr pr. lejemål.

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

Grundtvigs Hus Kollegiet
Cykelafstande

Fællesfaciliteter

  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet
  Grundtvigs Hus Kollegiet

Fællesrum

Fælleren er det store fællesrum. Fællesrummet kan bruges både til private arrangementer og fælles aktiviteter, dog skal enhver form for aktivitet bookes. Dette kan ske via vores Facebook side. Enhver er ansvarlig for at rydde op efter sig selv og behandle tingene ordentligt. 

Parkering

Kollegiet har en parkeringsplads. Du får et par gæsteparkeringstilladelser af varmemesteren, når du henter nøgler. Har du egen bil kan, du få den registeret hos varmemesteren og få tilladelse til at holde på stedet. Du skal selv sørge for at forny parkeringstilladelsen hos varmemesteren, hvis du vil undgå parkeringsbøder.

Beachvolly

Kollegiet har en stor skøn beachvollybane, som kan benyttes af alle kollegiets beboere.

Fest & bar

Der er årligt fire store fester: Semesterstartsfesten (februar),  Sommerfesten (juni), Semesterstartsfesten ( september) og Julefrokosten (december). Derudover arrangeres der Tour de Chambre hvert semester. Der afholdes regelmæssigt fredagsbar.

Baren åbner kl. 21.00 og her er, modsat mange barer på uni, KOLDE øl til yderst fordelagtige priser. Der er en god chance for at baren stadig er åben, når andre fester nede i byen lukker og slukker, så kig forbi og få en godnat-bajer med! Udvalget kan altid bruge flere medlemmer, så har du lyst til at være en del af det sociale på GHK så kom endelig med! 

Fest

Event udvalg

Kollegiets eventudvalg står for alle mulige sociale, sjove, traditionelle og skøre aktiviteter i løbet af hvert semester. Vi står for afholdelse af alt lige fra de små ’få-gjort-din-cykel-klar-til-foråret’ eftermiddage til større aftenarrangementer som Thanksgiving.

Indtil videre har vi f.eks. serveret varme hveder til Store bededag, fundet øl i haven til påskeløb, holdt tømmermændsbio sammen efter festerne, stået på skøjter i skøjtehallen, gjort kollegiet uhyggeligt med græskar til Halloween og julet med æbleskiver og gløgg ved årets klippeklistredag.

Spiludvalg

Kollegiets absolut bedste udvalg (til at bage kage) er Spiludvalget. Vi holder jævnligt spilaftener i fælleren, ofte med et tema, og altid med kaffe, te og kage. Det er altid hyggeligt til spilaftenerne og en god måde at møde dine naboer og vise at du er den bedste til Bezzerwizzer, Hint, Werewolf, puslespil eller noget helt femte. 

Spillene kan lånes. Du skal blot kontakte et medlem af spiludvalget og så vil de give dig adgang til skabet. Husk at aflevere spillet igen! Kender du til et fantastisk spil som kollegiet simpelthen bør eje hører vi gerne om det.

Spiludvalg GHK

Musikudvalg

Musikudvalgets primære opgave er at sørge for at musikrummet spiller (haha). Vi har i løbet af de sidste par år kæmpet en brag kamp, så vi nu - jf. vores et-af-hvert princip, har et velfungerende musikrum, som helt sikkert vil passe til din stil hvad enten du spiller guitar, bas, trommer, klaver, synger eller måske foretrækker rysteæg!?

Musikrummet er lokaliseret i fælleshusets kælder, og regler samt information om hvordan netop DU kan få adgang dertil står dernede. Har du spørgsmål til noget musikrelateret så tøv ikke! Tag bare kontakt til et musikudvalgsmedlem.

Har du kompetencer i at skifte en guitarstreng, eller på anden måde lyst til at hjælpe til, kan vi sikkert godt finde en plads til dig i udvalget.

Fællesspisnings-udvalg

En god gammel, tradition på GHK er fællesspisningen, hvor vi mødes fire gange pr semester. Ofte er menuen to eller tre retters, så er der kun tun, pasta og ketchup i din madplan, så meld dig til fællesspisningen med dejlig mad og dejlige mennesker. Det koster 40 kroner pr gang, som betales sammen med tilmeldingen. 

Til én af fællesspisningerne er man selv ansvarlig for at lave maden, og man mødes med sit madlavningshold et par dage før for at bestemme menuen og ellers mødes man på selve dagen for at lave lækkerierne.

Haveudvalg

Velkomst-udvalg

Velkomstudvalget er det udvalg der byder de nye kollegianere velkommen. Vi banker på din dør og byder dig velkommen, og der er tit en velkomstfest til ære for de nye kollegianere. Som udgangspunkt vil vi starte festen omkring kl. 19.00 og omkring kl. 21.00 vil de ældre beboere så troppe op til festen for at I også kan møde dem.

Haveudvalg

Udvalget er for beboere med grønne fingre. I haven dyrker vi både spiselige planter og prydplanter. Haveudvalget har også indtaget kollegiets drivhus, hvor vi f.eks. dyrker tomater, chilier m.v. Endvidere står der rundt på kollegiet højbede med alt muligt spiseligt. Både for drivhus og højbede gælder, at du som beboer må tage, som du har brug for. Hold dog for øje, at der bor 197 andre beboere, der måske også vil smage.