Værelser og lejligheder
i hjertet af Aarhus

Vestergade Kollegiet er et hyggeligt, lille midtbykollegie placeret lige i hjertet af Aarhus. Her findes værelser og lejligheder. Her er der ikke langt til det pulserende byliv - og caféer og butikker findes, lige når du træder ud af døren. Bygningen er tilbage fra slutningen af 1800-tallet, men er blevet renoveret af flere omgange efterfølgende - charmen har det dog stadigvæk. Selvom du befinder dig midt i det travle byliv, så er der stadig mulighed for at trække sig tilbage og finde ro i den tilhørende brostensbelagte gårdsplads med frugttræer og bænke. Vær opmærksom på at der ikke findes nogle parkeringspladser til bil, der tilhører kollegiet. Til gengæld kan du trygt parkere din cykel i kollegiets cykelkælder - og alt du behøver, kan alligevel nås på cykel eller til fods.

Beliggenhed: Vestergade 31-33, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

9 stk. værelser i triplet på ca. 27-30 m2.
22 stk. værelser i dublet på ca. 32 m2.
6 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 44-57 m2.

Beskrivelse:
Boligerne overtages umøblerede, men indeholder faste skabe. Værelserne deler entré, køkken, bad og toilet med enten én, eller to af kollegiets øvrige beboere. Du skal være opmærksom på, at kollegiets 2-værelseslejlighederne ikke er delevenlige. Det betyder altså, at det er mest hensigtsmæssigt, at der bor én enkelt person, eller et par i boligen. 

Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
El, vand, varme og internet.
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs. Beboere der flytter ind efter d. 15. februar 2023 må ikke ryge i egen bolig.

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

vestergade
Vestergade Kollegiet

Fællesfaciliteter

    Vestergade Kollegiet
    Vestergade Kollegiet
    Vestergade Kollegiet
    have
    vestergade

Fællesrum

På Kollegiet findes der et fællesrum, der kan benyttes af kollegiets beboere. Det er også muligt at leje lokalet til private arrangementer. Det kan du læse mere om her. I fællesrummet findes en Playstation 2 med et par spil til, men egne kan selvfølgelig også benyttes. Playstation kan lånes ved depositum i form af kørekort el. lign. Fjernsynet i fællesrummet er med den store pakke. I cykelkælderen findes et bordtennisbord, der kan køres ind i fællesrummet, hvor der i skabet findes bat og net. Men bolde skal man selv medbringe.

Øvrige fællesfaciliteter: Kuglegrill (rengør risten efter brug), vaskemaskiner og tørretumbler, kummefrysere placeret i tørrerummet (husk navn på), cykelkælder, pulterrum (opbevaring på eget ansvar).

Rengøring af fællesarealer
Vi har på kollegiet iværksat en rengøringsordning, hvor en af beboerne modtager et lille beløb fra hvert lejemål hver 2. måned for at gøre rent på fællesarealerne. På denne måde undgår vi at bruge kollegiets penge til rengøringshjælp udefra.

NB Ingen parkeringspladser!