Skelager Kollegiet
     
 

Lyse værelser og
lejligheder i Aarhus Nord

Velkommen til Skelager Kollegiet. Her kan du både leje værelser og lejligheder alt efter, hvad du har brug for. Med en placering tæt på både indkøb og uddannelser i nordbyen, får du nemt en hverdag op at køre her. Her er også rig mulighed for at få nye bekendtskaber, og man er velkommen til at benytte fællesrummet til samvær og hygge over fx et spil bordfodbold, bordtennis eller et brætspil. Udover fællesrummet er der også fællesvaskeri, privat parkeringsplads, cykelskure, pulterrum mm., der må benyttes af alle kollegiets beboere. I nabolaget findes der mange af nordbyens øvrige kollegier, og her summer af liv. Fra kollegiet kan du komme langt omkring på en cykel - Aarhus Universitet kan nås på ca. et kvarter og Via University College på få minutter. Derudover kører der et væld af bybusser og blå busser få minutters gang væk. Vi sørger hver især for at få sorteret vores affald korrekt - er du i tvivl, så spørg varmemesteren.    

Beliggenhed: Skejbygårdsvej 1-11, 8240 Risskov: Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

Skelager Kollegiet består af 135 lejligheder:
18 stk. værelser på ca. 28-32 m2
77 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 28 m2
46 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 44-54 m2

Detaljer om boligerne
Er du beboer på et værelse, så deler du toilet og køkken med én, eller to andre - nogle af værelserne deler også bad. Alle lejlighederne har eget køkken, bad og toilet.  Alle boligerne har parketgulve og er umøbleret, dog udstyret med skabe på hjul.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Rygning: Røgfrit kollegium. Rygning er ikke tilladt hverken inde eller ude. Beboere, som flytter ind på Skelager Kollegiet fra den 1.7.2019 har forbud mod at ryge i egen lejlighed.  
Inkluderet i huslejen: Vand, varme og internet.
(el er også inkluderet i lejen på boligtype 03).
Husdyr: Dyr i bur, terrarium eller akvarium er tilladt. 

alt
 
Skelager Kollegiet
Cykelafstande Skelager

Fællesfaciliteter

  Skelager Kollegiet
  Skejbygård Kollegiet
  Fælleshus Skelager Kollegiet
  Skelager Kollegiet
  Skelager Kollegiet
  Skelager Kollegiet
  Skelager Kollegiet
  Skelager Kollegiet

Fællesrum og fælleshus

På Skelager Kollegiet findes der en række faciliteter, som kan benyttes af beboerne. Der er fx et fælleshus og et fællesrum - som kan bruges til arrangementer og hygge. Fællesrummet har fjernsyn med den store tv-pakke og spil (bl.a. bordfodbold, bordtennis og brætspil).
Fælleshuset kan også udlejes til beboernes egne arrangementer, og som også benyttes til festudvalgets aktiviteter.

Vaskeri

I kælderen under bygning 5 er der vaskerum. Der findes 6 vaskemaskiner og 3 tørretumblere dernede, som man kan benytte sig af lige så tosset man vil - mod betaling. Betaling foregår via chip, som man får udleveret sammen med nøglerne, når man flytter ind. Vaskeriet har åbent på alle tider af døgnet. Ved siden af vaskerummet findes et tørrerum med tørrestativer, strygebræt, strygejern og støvsugere til fri afbenyttelse. På kollegiets udendørsarealer findes der også tørrestativer, som kan benyttes, når vejret tillader det. Hjælp med at holde vaskeriet rent og pænt. Ryd op efter dig selv, tag kun andres tøj ned hvis dette er tørt og husk at rense fnugfiltret i tørretumblerne både før og efter brug. 

Øvrige

Parkeringsplads - Skelagerkollegiet har en privat parkeringsplads, som frit kan benyttes af alle beboere og deres gæster. Cykelskure - Til hver blok hører et aflåst cykelskur, hvor beboere opfordres til at placere deres cykler fremfor på gangstierne. Regler om knallert/scooter/motorcykel kørsel på stierne - Det er ulovligt at køre på scooter/knallert eller motorcykel på kollegiets stier. Dette skyldes problemer med larm og placering af scootere/knallerter/motorcykler til gene for andre beboere. Stil ikke objekter på stierne. Slagboremaskine - Er nødvendig for at bore og kan lånes på kollegiet, kontakt bestyrelsesformanden. 
Kollegiet har også et pulterrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke har plads til på dit værelse eller i din lejlighed. 

Hold øje med sedlerne på opslagstavlerne rundt på kollegiet - her kommer vigtig information. 

Festudvalget
"Promillerne"

Kommende events: Hold dig orienteret om kommende arrangementer via Skelager Kollegiets Facebook-gruppe eller vha. opslagstavlerne rundt om på kollegiet.
Ny Promille? Vi søger løbende nye medlemmer, som vil være med til at sætte gang i det sociale liv her på kollegiet. Kontakt os på e-mail: promillerne@skelager.dk Oplys dit navn, adresse og mobilnummer i mailen. 
Nye idéer? Hvis du har nogle gode idéer til et arrangement, så skriv også gerne til ovenstående adresse. Hvis du selv ønsker at stå for et arrangement, hvor hele kollegiet er inviteret, kan du leje fælleshuset gratis og modtage økonomisk støtte til arrangementet fra bestyrelsen.

 

Festudvalget
Festudvalget
Skelager Kollegiet

Aktivitets-
gruppen

Formålet med aktivitetsgruppen er at være sociale sammen på en aktiv måde. Alle kan være med, uanset hvilken form man er i - vi går op i, at vi alle har det sjovt sammen og trives. På Facebook gruppen bliver der skrevet tidspunkt for den ugentlige løbetur. Vi har tre forskellige løberuter med forskellige distancer - så bliv ikke skræmt væk, hvis du er begynder. Man løber aldrig alene. I løbet af året arrangerer vi udflugter, såsom gåture, sejle i kano, skøjtning og meget mere. Hvis du har nye idéer til en aktivitet, er du mere end velkommen til at skrive til kontaktpersonen.

Skelager Kollegiet

Kom med indenfor..