Skejbyparken
     
 

alt Facebook-side - kun for beboere altAktivitetskalender - for beboere

 
     
 

Lyse og moderne
værelser og lejligheder

Velkommen til Skejbyparken, som er beliggende i Skejby, tæt på Randersvej i den nordlige bydel. Kollegiets ene del er fra 2001 og består af værelser i dubletter; dvs. de er indrettet som toværelseslejligheder, hvor to beboere deler bad og køkken. Man kan både søge dubletterne som enkeltperson (hvor man får et værelse i en dublet) og som par (hvor man får hele dubletten). Den anden del af kollegiet er fra 2022 og består af 1-, 1½- og 2-værelseslejligheder. Alle boliger er lyst og moderne indrettet. Desuden er kollegiet godt støjisoleret. Der er en fantastisk udsigt fra de fleste af værelserne. Fra nogle af dem kan man se til Aarhus Bugt og Djursland. By­busserne (nr. 1A og 6A) kører til døren. Desuden er Randersvej lige op til kollegiet, og derfra kan man tage mange blå busser til AU og midtbyen.

Beliggenhed: Afdeling fra 2001 - Skejbyparken 2-12, 8200 Aarhus N. Afdeling fra 2022 - Skejbyparken 21-23. Se på kort

 

 

     
 

Boligerne

Skejbyparken består af:
142 stk. værelser på ca. 28 m2 (afdeling fra 2001)
4 stk. delevenlige 2-værelseslejligheder på ca. 56 m2 (afdeling fra 2001)
51 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 39 m2 (afdeling fra 2022)
3 stk. 1½-værelseslejligheder på ca. 48 m2 (afdeling fra 2022)
18 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 49 m2 (afdeling fra 2022)

Beskrivelse: Hvert af værelserne er inkl. 1 stk. garderobeskab. Der findes 1 pulterrum til hvert lejemål i kælderen under fælleshuset, når man bor på værelser. De røde boligblokke er udstyret med elevator. Boligtype 10, 20 og 41 har pulterrum inde i selve boligen. Alle boligerne er med parketgulve. 
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Rygning: Rygning er ikke tilladt på kollegiets matrikel. Dvs. rygning er ikke tilladt i egne lejligheder, indendørs og udendørs fællesarealer, indgangspartier, trappeopgange m.v. Der må dog ryges i et afmærket område bag fælleshuset. 
Inkluderet i huslejen: Vand, varme og internet.
(el er også inkluderet i lejen på boligtype 03).
Husdyr: Ingen husdyr må medbringes eller opholde sig på kollegiet.


alt
 
Skejbyparken
Skejbyparken

Fællesfaciliteter

    Skejbyparken
    Skejbyparken
    Skejbyparken
    Skejbyparken

Udearealerne

Vi har en dejlig solrig terrasse, som ligger ved fælleshusets hovedindgang. På udearealerne har vi fodboldbane, basketkurve og krolfbane. Desuden har vi et meget stort græsareal, som om sommeren nyttigt bruges til læsning, hygge og solbadning.

Fælleshuset

Bygning 8 huser vores vaskerum, med vaskemaskiner og tørretumblere. Forbrug bliver trukket over huslejen via et personligt vaskekort. I bygning 8 finder du også fællesrummet som huser vores bar. Der er mulighed for at leje fælleshuset til privat brug fredage og lørdage. Ved privat leje får man nøgle til fælleshusets køkken som er udstyret med køkkengrej og service til ca. 49 personer. For leje af fællesrum kontakt afdelingsbestyrelsen.

Aktivitetsudvalget

Hos Skejbyparken Kollegiet har vi et aktivitetesudvalg.
Udvalget står for at planlægge, samt afholde forskellige aktiviteter i løbet af semestret.
Vores aktiviteter består af en torsdagsbar hver anden uge, samt en ædru aktivitet den anden uge. Dette er ofte brætspilsaften, men vi har også haft filmaften, orienteringsløb, store cykelvaske dag, varulv aften og mere. Vi består i givende stund af 12 medlemmer, men vi kan optage nye medlemmer i løbet af året. 
Forpersonen for aktivitetsudvalget er Freja Fisker, så det er hende som skal kontaktes hvis der er spørgsmål.

Skejbyparken aktiviteter
Skejbyparken fællesfaciliteter

Kom med indenfor

Her kan du se et eksempel på boligtype 10 og 20.
Samt type 3 og 30, som hhv. et værelse eller en hel 2-vær. lejlighed.