Indkaldelse til beboermøde

24. april 2022

 
     
 

Forslag til beboermødet

1. Rygeforbud på kollegiet

 
     
 

Referat af budgetmøde

23. marts 2022

Budget 2022-23

 
Skejbyparken
     
 

Lyse og moderne
værelser og lejligheder

Velkommen til Skejbyparken, som er beliggende i Skejby, tæt på Randersvej i den nordlige bydel. Kollegiets ene del er fra 2001 og består af værelser i dubletter; dvs. de er indrettet som toværelseslejligheder, hvor to beboere deler bad og køkken. Man kan både søge dubletterne som enkeltperson (hvor man får et værelse i en dublet) og som par (hvor man får hele dubletten). Den anden del af kollegiet er fra 2022 og består af 1-, 1½- og 2-værelseslejligheder. Alle boliger er lyst og moderne indrettet. Desuden er kollegiet godt støjisoleret. Der er en fantastisk udsigt fra de fleste af værelserne. Fra nogle af dem kan man se til Aarhus Bugt og Djursland. By­busserne (nr. 1A og 6A) kører til døren. Desuden er Randersvej lige op til kollegiet, og derfra kan man tage mange blå busser til AU og byen.

Beliggenhed: Afdeling fra 2001 - Skejbyparken 2-12, 8200 Aarhus N. Afdeling fra 2022 - Skejbyparken 21-23. Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

Skejbyparken består af:
142 stk. værelser på ca. 28 m2 (afdeling fra 2001)
4 stk. delevenlige 2-værelseslejligheder på ca. 56 m2 (afdeling fra 2001)
51 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 39 m2 (afdeling fra 2022)
3 stk. 1½-værelseslejligheder på ca. 48 m2 (afdeling fra 2022)
18 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 49 m2 (afdeling fra 2022)

Beskrivelse: Hvert af værelserne er inkl. 1 stk. garderobeskab. Der findes 1 pulterrum til hvert lejemål i kælderen under fælleshuset, når man bor på værelser. De røde boligblokke er udstyret med elevator. Boligtype 10, 20 og 41 har pulterrum inde i selve boligen. Alle boligerne er med parketgulve. 
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Rygning: Rygning er ikke tilladt på kollegiets matrikel. Dvs. rygning er ikke tilladt i egne lejligheder, indendørs og udendørs fællesarealer, indgangspartier, trappeopgange m.v. Der må dog ryges i et afmærket område bag fælleshuset. 
Inkluderet i huslejen: Vand, varme og internet.
(el er også inkluderet i lejen på boligtype 03).
Husdyr: Ingen husdyr må medbringes eller opholde sig på kollegiet.


alt
 
Skejbyparken
Skejbyparken

Fællesfaciliteter

    Skejbyparken
    Skejbyparken
    Skejbyparken
    Skejbyparken

Baren

Skejbyparkens bar ligger i fælleshuset, bygning 8. Her holder vi bar hver torsdag fra kl. 20 og fest ca. en gang om måneden. I det hele taget er baren rammen om en stor del kollegiets fælles socialliv, så det er her du skal være hvis du har lyst til at møde dine medkollegianere og være med til alt det sjove. I baren sælges der gode øl (ofte Carlsberg, Royal eller Tuborg) til 5 kr. og desuden shots, sodavand og evt. drinks til meget rimelige priser. Til festerne udvider vi menuen med diverse drinks.

Udearealerne

Vi har en dejlig solrig terrasse, som ligger ved fælleshusets hovedindgang. Til terrassen hører også en markise, som kan benyttes, hvis man har lyst. På udearealerne har vi fodboldbane, basketkurve og krolfbane. Desuden har vi et meget stort græsareal, som om sommeren nyttigt bruges til læsning, hygge og solbadning.

Fælleshuset

Bygning 8 huser vores vaskerum, med 4 vaskemaskiner og 2 tørretumblere. Forbrug bliver trukket over huslejen via et personligt vaskekort. I bygning 8 finder du også fællesrummet som huser vores bar. Der er mulighed for at leje fælleshuset til privat brug fredage og lørdage. Ved privat leje får man nøgle til fælleshusets køkken som er udstyret med køkkengrej og service til ca. 30 personer. Det er gratis at leje fælleshuset, men der skal lægges et depositum på 500 kr. For leje af fællesrum kontakt afdelingsbestyrelsen.

Kom med indenfor

Her kan du se et eksempel på boligtype 10 og 20.