Rosensgade Kollegiet
     
 

Lejligheder og værelser
i hjertet af Aarhus

Velkommen til Rosensgade Kollegiet, som er et lille og hyggeligt midtbykollegium. Her findes både værelser i dubletter og tripletter, samt forskellige lejlighedsstørrelser. Kollegiet er beliggende i Latinerkvarteret i centrum af Aarhus. Den charmerende ejendom fra 1800-tallet har Aarhus Domkirke som nabo, og er således tæt på det aarhusianske byliv og alverdens butikker. Til kollegiet hører en lille gårdhave med en hyggelig og vindstille terrasse - den er til fri afbenyttelse for kollegiets beboere. Derudover findes der blandt andet cykelskur, vaskeri og fællesrum. Smukke Aarhus Havn, DOKK1 og AU Campus Navitas er beliggende i nabolaget. På cykel kan du komme til Aarhus Universitet på ca. 5 minutter. 

Beliggenhed: Rosensgade 18, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

På Rosensgade Kollegiet er der mange forskellige boligtyper:
29 stk. værelser på ca. 23 m2, 3 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 25 m2.
5 stk. 1½-værelseslejligheder på ca. 37-44 m2, 5 stk. delevenlig 2-værelseslejligheder på ca. 45 m2., 2 stk. almindelige 2-værelseslejligheder på ca. 48 m2

Beskrivelse: Lejlighederne har eget køkken, bad og toilet, mens beboerne på værelserne deler faciliteterne med 1, eller 2 af kollegiets øvrige beboere. Gulvene er pergogulve, dog er der faste tæpper i 2-værelseslejlighederne. Alle boligerne overtages umøbleret, men er med faste skabe.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
el, vand, varme og internet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs. Beboere der flytter ind efter d. 1.8.2022 må ikke ryge i egen bolig.
Husdyr: Er ikke tilladt på kollegiet.

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

Rosensgade Kollegiet
Cykelafstande Rosensgade Kollegiet

Fællesfaciliteter 

  Rosensgade Kollegiet
  Rosensgade Kollegiet
  Rosensgade Kollegiet
  Rosensgade Kollegiet
  Rosensgade Kollegiet
  Rosensgade Kollegiet

Fællesrum og Terrasse

Fællesrummet kan bookes både i hverdag og weekender. Bookingen foregår over vores digitale bookingsystem og kræver i første omgang, at du læser vores guide til, hvordan du booker. I fællesrummet er der opvaskemaskine, service, Wii, DVD-maskine + TV, Wifi, brætspil, bordfodbold samt toilet + bad. Terrassen bookes ligeledes over et digitalt bookingsystem. Det er en hyggelig vindstille terrasse, der især er populær om sommeren. Den er udstyret med to webergrille og havemøbler. Læs om om booking.

Vaskeri og Tørrerum

Kollegiets vaskerum og tørrerum findes i nr. 18A. Der er ikke bookingsystem i vaskerummet eller tørrerummet, og du kan derfor vaske og tørre tøj, når der er ledigt. For at bruge vaskemaskinerne, skal du indsætte dit udleverede MIELE vaskekort. Der er automatisk sæbedosering i vaskemaskinerne. Vaskeinstruktioner findes i vaskerummet. I tørrerummet har vi en række tørresnore og tørrestativer. Her kan du også finde støvsuger, strygejern og strygebræt. Disse faciliteter må bruges af alle kollegiets beboere.

Have

Ude foran 18A findes kollegiets have. I haven er der havemøbler og frugttræer - altsammen til fri afbenyttelse af kollegiets beboere. 

Kom med indenfor..