Ravnsbjerg Kollegiet
     
 

Lejligheder og værelser
i det sydlige Aarhus

Velkommen til Ravnsbjerg Kollegiet som ligger i Aarhus-bydelen Viby.
Kollegiet er en selvejende institution som benytter Kollegiekontoret i Aarhus til at varetage de administrative funktioner omkring ind- og udflytning, husleje osv. På kollegiet er der rig mulighed for at deltage i forskellige sociale foreninger. Som beboer kan du fx melde dig ind i fitnessgruppen og træne, fri fitness er inkluderet i huslejen, ligesom der også er muligheder inden for musik og øvrige sociale arrangementer. Som beboer på kollegiet har du ikke langt til indkøb, og der ligger både en Kvickly, Fakta, McDonalds mfl. i forretningsområdet Mega Syd kun 500 meter væk. Erhvervsakademiet kan nås på ca. 5 min. på cykel, mens Aarhus Universitet og Aarhus BSS ligger 7-8 km væk. Skal du ind til midtbyen, så kan du enten hoppe på bussen i ca. 10 min., og ellers kan det klares på cykel på ca. 15 min.

Beliggenhed: Risdalsvej 34-48 og Moltkesvej 4-14, 8260 Viby J. Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

På Ravnsbjerg Kollegiet findes der:
384 stk. værelser på ca. 26 m2
18 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 60 m2 
36 stk. 2½-3-værelseslejligheder på ca. 84 m2. 

Værelserne: Faste tæpper på gulvene og faste skabe i entréen. Værelserne kan møbleres med seng, skrivebord, stole, sofabord, reoler, så længe lager haves. Ved indflytning kan de både være med og uden møbler. Beboeren sørger selv for at aflevere og hente de ønskede møbler. Eget bad og toilet.
Lejlighederne: Trægulve i lejlighederne og faste skabe i entréen. Køkken: Faste skabe, køleskab, komfur med ovn, eget bad/toilet.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
el, vand, varme og internet.
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.

Plantegninger og energimærker

alt

 

 

Ravnsbjerg Kollegiet
Cykelafstande Ravnbjerg Kollegiet

 Indrettet værelse 

    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet

Fællesfaciliteter

    Ravnsbjerg
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet
    Ravnsbjerg Kollegiet

Natteravnen

Natteravnen er Ravnsbjerg kollegiets bar. Natteravnen er mødestedet for alle de forskellige mennesker på kollegiet, som kommer fra alle steder i verden. Vi har billige drinks og øl, en masse forskellige brætspil, bordfodbold et dansegulv og en afslappet atmosfære. Vi holder åbent torsdag fra kl. 21.00 og lørdag fra kl. 22.00 - sommetider også andre dage og tilbyder en hyggelig atmosfære med dine naboer. Så tag din gang med dig ned til Natteravnen til en øl og et brætspil, måske endda en dans og nogle shots. Hvis du har spørgsmål eller måske ønsker at leje baren til dit egen fest, så kan du kontakte os på Facebook messenger eller Instagrem messenger.
alt


Sauna

Saunaen befinder sig i fællesbygningen som har til huse på Risdalsvej 40B. Saunaen har lukket i barens åbningstider. Det eneste det kræver for at benytte saunaen er din chip.

Multimedierum

Kollegiet har et multimedierum, som er tilgængelig for alle beboere, man skal blot reservere det igennem beboerrådet. I multimedierummet er der borde og stole, gratis wi-fi, stor whiteboard tavle med tusser og kontorstole til 8 mand, mulighed for opkobling af flere computere til nettet, samt en projektor så man kan se film sammen. Kontakt beboerrådet for at låne en nøgle til multimedierummet - er oplagt hvis der skal laves gruppearbejde. Lokalet kan ikke udlejes i barens åbningstid. Rummet findes i fællesbygningen. Find reglerne for brug af TV-rummet i beboermappen i topmenuen.

Musikrummet 

Har til huse i fællesbygningen, Risdagsvej 40B

alt

Filmklubben

Er også i fællesbygningen, Risdalsvej 40B

alt

Vaskerum, Basket, Cykelværksted

I kælderen under alle bygninger findes vaskerum med vaskemaskiner, tørretumblere og tilhørende tørrerum. Disse kan frit benyttes af beboere. Der findes en baskeball kurv på parkeringspladsen ved Risdalsvej 34-36. Udover cykelrum i alle opgange fndes et cykelværksted i kælderen under Risdalsvej 38. Her findes kæder til ophængning af cykler, arbejdsbord osv.

Ravnsbjerg Fitness

Velkommen til Ravnsbjerg Kollegiet fitness gruppe. 
Fri brug af fitness er inkluderet i huslejen. :-)
altalt

Kom med indenfor..