Referat af regnskabsmøde

3. november 2022

Regnskab 2021-22

 
     
 

Referat af beboermødet

23. november

 
tagterrasse
     
 

Lejligheder ved
åen i centrum

Mindegade Kollegiet er centralt beliggende ved Europaplads - med åen og cafélivet lige udenfor døren. DOKK1 og havnen er beliggende et par hundrede meter væk, ligesom gågaden og Bruuns Galleri kan nås på få minutter. På Mindegade Kollegiet får du altså en centralt beliggende bolig med kort afstand til det, du får brug for. Et af kollegiets vartegn er den store dejlige tagterrasse med udsigt til Aarhus Domkirke - den kan frit benyttes af alle kollegiets beboere til fx hyggeaftener og lignende. Der er også vaskeri, fællesrum og 2 parkeringspladser der tilhører kollegiet. Beboerne arrangerer af og til fællesarrangementer, som fx filmaftener og julefrokost - det er helt valgfrit, om man har lyst til at deltage, men det skaber et godt fællesskab. Velkommen til.  

Beliggenhed: Mindegade 7+9, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

På Mindegade Kollegiet findes der 33 lejligheder.
11 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 28-30 m2.
15 stk. delevenlige 2-værelseslejligheder på ca. 45-50 m2.
7 stk. almindelige 2-værelseslejligheder på ca. 45-51 m2. 

Beskrivelse: Mange af 2-værelseslejlighederne er indrettet som dubletter. En dublet er anvendelig som delelejlighed, da den har central entré. Disse lejlighedstyper kan derfor søges af både par og enkeltpersoner.
Alle lejligheder har eget køkken, bad og toilet - og har parketgulve. Lejlighederne er umøblerede, men har faste skabe og persienner.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: el, vand, varme og internet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.
alt
 
mindegade
Cykelafstande fra centrum

Fællesfaciliteter

  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet
  Mindegade Kollegiet

Fællesrummet

I fællesrummet findes køkken, TV/video, stereoanlæg og en mikrobølgeovn. Disse ting står til fri afbenyttelse for alle lejere på kollegiet. Det er muligt at leje rummet til private arrangementer (fester o.lign.), hvilket koster 50 kr. Fællesrummet kan ikke lejes til fester i perioderne 15. december- 31. januar og 1. maj – 30. juni. Reglerne for leje findes i beboermappen og er ophængt på opslagstavlen ved fællesrummet. Du kan se fællesrumskalenderen her.

Tagterrasse

Øverst på Mindegade 9 er der 3 tagterrasser (1 stor + 2 små). Det er muligt at leje den lille terrasse over for 9, 4. 3, dog ikke i perioden 1. maj – 30. juni. Læs reglerne for leje på opslagstavlen.

Der er havemøbler samt gasgrill på tagterrassen. Ved brug af grillen skal der sendes 10 kr. for gas til 91487 på Mobilepay.  

Parkering i gården

Gården har plads til 2 biler. Pladserne er ikke faste/reserverede, men kan benyttes af både beboere med bil og besøgende til kollegiet. Husk at sætte en seddel i vinduet med navn og lejlighedsnr., så folk kan finde dig, hvis du skal flytte din bil! Både biler og cykler skal parkeres hensigtsmæssigt. Cykler bedes man stille i cykelkælderen eller i gården indenfor de afmærkede områder.

Vaskeri

Til vaskeriet i kælderen ved fællesrummet skal der anvendes chip. Vasketiderne kan booke vasketider online.