Fredensgade Kollegiet
     
 

Værelser og lejligheder
i hjertet af Aarhus

Velkommen til Fredensgade Kollegiet som ligger centralt i Aarhus - kun et stenkast fra Rutebilstationen og gågaden. Kollegiet består af to huse, ét ud til gaden og ét inde i gården og indeholder værelser, 1-værelseslejligheder og 2-værelseslejligheder. På Fredensgade kollegiet findes der en række fællesfaciliteter, som beboerne kan benytte sig af. I kælderen er der vaskekælder, og i baggården er der få parkeringspladser - ellers er der cykelafstand til det meste af det, du kunne få brug for. I fællesrummet kan i tage et spil brætspil - her er også TV og XBOX som må benyttes. Få flere informationer om kollegiets boliger og fællesfaciliteterne på siden her.

Beliggenhed: Fredensgade 14-16, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

På Fredensgade Kollegiet findes der:
8 stk. Værelser
28 stk. 1-værelses lejligheder
10 stk. 2-værelses lejligheder
 
Beskrivelse: Alle lejligheder er med eget køkken, bad og toilet.
Beboerne på værelserne deler køkken, bad og toilet med én anden.

Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig")
Inkluderet i huslejen: 
Forbrug af el, vand og varme, samt internet
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

Fredensgade Kollegiet
Cykelafstand

Fællesfaciliteter

  Fredensgade Kollegiet
  Fredensgade Kollegiet
  Fredensgade Kollegiet
  Fredensgade Kollegiet
  Fredensgade Kollegiet
  Fredensgade Kollegiet

Fællesrum og pergola

Kan frit benyttes af kollegiets beboere. Lokalerne kan også lånes til private arrangementer (læs mere længere nede på siden). For leje af fællesrummet, kontakt den ansvarlige for fællesrummet. I fællesrummet ligger der en del spil, som man meget gerne må låne. Du skal blot hænge en seddel på opslagstavlen med spillets navn, dit navn og lejl.nr. Returnér venligst spillet dagen efter, så andre kan få glæde af det. 

TV og X-BOX

I fællesrummet findes der tv- og spilleudstyr, som frit kan bruges. Annoncér gerne med en seddel i hvert trappetårn, hvis du har flere på besøg til fodboldkampe, filmaften eller lign.
Ved tekniske problemer i fællesrummet med projekter eller x-box, samt udlån af computerspil kontaktes kollegiets spiludlejer.

Vaskekælder

Vaskemaskinerne og tørretumblerne kan frit benyttes. Betalingen sker over huslejen. Dette betyder, at der skal vaskes med omhu. Hvis vaskemaskinen ikke virker, kontakt varmemester Søren. 

Vaskeregler: Brug vaskesedlerne, der hænger i vaskerummet og overhold vasketiderne. Der må kun tages fire vasketider pr. lejl.nr. om dagen. Hent dit tøj, når det er vasket.
Det er tilladt at tage en andens vasketid, hvis den ikke er påbegyndt indenfor de første ti minutter. Vær opmærksom på, at vaskeprogrammerne har forskellige tidslængder. F.eks. tager en kogevask (60 grader) 58 minutter. En farvet vask (40 grader) 45 min. Dvs. har du lovligt taget en andens vask, kan du kun vaske en farvet vask (45 min.)

Parkering

Kollegiet råder over få parkeringspladser i baggården. Alle lejligheder har fået udleveret et parkeringskort, som altid skal ligge synligt i forruden på den parkerede bil. Gæste-parkeringskort kan lånes og returneres efter brug hos nedenstående kontaktperson. Parkerede biler uden synligt parkeringskort, bliver politanmeldt og påført bøde efter to advarsler. Parker din cykel i stativerne eller i cykelkælderen. 

Øvrige

Cykelpumpe - Kollegiet råder over en trykpumpe til cykler. Den findes i kælderen i bygning 16. Husk at tænde for den og sluk den igen, så den ikke står og larmer. Depot - Hver lejlighed råder over et lille depotrum. Disse findes i kælderen i bygning 14 og 16. Det er din lejlighedsnøgle, der anvendes til dit depot. Boremaskine kan lånes ved henvendelse til varmemesteren.

Lån fællesrummet (regler)

- Betal depositum på 500,- (returneres en uge efter). - Udlejes ikke aftenen før en hverdag. - Max 50 personer i fællesrummet. - Max 2 fester pr. mdr. (aften). Max 2 sammenkomster pr. mdr. (eftermiddag). - Hæng en seddel op i begge trappetårne med info, navn, lejl.nr. og tidspunkt senest 1 uge før. - Udvis hensyn til de øvrige beboere. Nedsæt lydniveauet kl. 24.00 og hold yderdørene lukkede. - Musikken slukker automatisk kl. 02.00. - Grundig rengøring af fællesrum og toilet efter endt arrangement. Viskestykker og klude vaskes. Rengøringen skal senest være udført dagen efter kl. 16.00. Spil ikke musik på pergolaen. Grill skal rengøres efter brug og naturligvis efterlades pergolaen i ren og pæn orden også senest kl. 16.00 dagen efter.- rygning forbudt i fællesrum.

Fredensgade Kollegiet
Fest
Fredensgade Kollegiet

Rengøring af fællesarealer

Der bliver gjort rent på toiletter og vaskerum hver 14. dag af et eksternt rengøringsfirma. 

Rengøring af kollegiets fællesarealer; fællesrum, vaskerum, gården samt område ved pergola går på skift mellem alle kollegiets beboere. Det er hver beboers eget ansvar at holde styr på hvilke uger, man har ansvar for rengøringen af fællesareal. Se samlet oversigt over fordeling af rengøringen af fællesareal i trappetårnene.

colour

Kom med indenfor...

@ungdomsboligaarhus Her kan du se hvordan en 2-værelses lejlighed på Fredensgade Kollegiet ser ud. Alt sammen til en husleje fra kun 4.852,- inkl. el, vand, varme og internet. 🏡 - Find din nye studiebolig hos Ungdomsbolig Aarhus. ✅ #fyp #lejlighed #aarhus ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - tuna (SVT)