alt

     
 

Referat af beboermøde

28. april 2024

19. marts 2024

Budgetudkast

2024-25

 
Christiansbjerg kollegiet
     
 

Lejligheder centralt ved
uddannelsesinstitutionerne
i Nordbyen

Velkommen til Christiansbjerg Kollegiet, som består af 1-værelses og 2-værelseslejligheder beliggende i det nordlige Aarhus lige bag ved vandtårnet på Randersvej. Herfra kommer du nemt ind til midtbyen med bus, eller på cykel og mange af byens uddannelsesinstitutioner ligger i nærområdet. Du kommer også nemt kommer til dine dagligvareindkøb. På kollegiet findes der mange gode fællesfaciliteter som fx parkering og vaskeri. Der er mulighed for at deltage i sociale arrangementer med de øvrige beboere, og om sommeren er der rig mulighed for spil-, eller grillaftner på de lange solskinsdage. 

Beliggenhed: Gøteborg Allé 3, 8200 Aarhus N, Se på kort
Facebooklink:
www.facebook.com/groups/CBKsForum

alt

 

 

 

     
 

Boligerne 

På Christiansbjerg Kollegiet findes der:
23 stk. 1-værelseslejligheder (de fleste på 29 m2, enkelte er dog på 37m2)
23 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 50 m2

Beskrivelse: Fælles for alle lejlighederne er, at de er med eget køkken, bad og toilet. Der er parketgulve i alle lejligheder og de overtages umøblerede - der er dog persienner.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig")
Inkluderet i huslejen: 
Forbrug af el, vand og varme, samt internet
Rygning: Ikke tilladt indendørs
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

Cykelafstande

Fællesfaciliteter

  Christiansbjerg Kollegiet
  Christiansbjerg Kollegiet
  Christiansbjerg Kollegiet
  Christiansbjerg Kollegiet
  Christiansbjerg Kollegiet
  Christiansbjerg Kollegiet

Fællesrum

Vi har et rigtigt fint fællesrum med gode faciliteter. Fællesrummet kan bruges både til private arrangementer og fælles aktiviteter. Enhver er ansvarlig for at rydde op efter sig selv og behandle tingene ordentligt. I fællesrummet er der mange forskellige brætspil, fodboldbord, projekter m. lærred, musikanlæg mm. som kan benyttes. Der er flere borde og stole man kan benytte sig af samt en stor sofa og flere sækkepuder. Læs her hvordan du booker fællesrummet

Have

Til vores egen og vores gæsters brug. Vi deler græsarealet ved cykelskuret samt borde-bænkesættet overfor med Christianshøj Kollegiet. Til haven er der forskellige spil, parasoller og grill. Brug af grill foregår på fliserne ved borde-bænkesættene. Husk at sætte grillen på plads og rengør risten efter brug.

Parkering af bil og cykler

Der er en parkeringsplads til biler foran kollegiet, som er til fri afbenyttelse. Der er cykelkælder og cykleskur. Der er ikke meget plads til cykler, så sørg for at parkere dem ordentligt. Der må ikke stilles cykler i midtergangene og cyklerne skal køres helt frem, så gangene holdes fri. Husk desuden skal man passe på andres cykler, så man ikke ridser eller beskadiger dem.

Rengøringsrum

Findes ved siden af lejlighed 1.7. Alt kan frit benyttes, men husk at aflevere alt hurtigt tilbage