Ravnsbjergkollegiet

Risdalsvej
Kontrol af rengøring

Hver opgang har en rengøringsplan, og hver værelsesbeboer er ansvarlig for rengøring af enten køkken eller værelsesgang og trappeopgang hver 8. uge. Hvilket værelse der er ansvarlig for rengøringen fremgår af rengøringsplanen og kører efter et rotationsprincip. En uge skal du altså rengøre køkkenet, 8 uger efter skal du rengøre værelsesgang og trappeopgang, og så videre.

Rengøringen tjekkes hver tirsdag formiddag mellem 08.00 og 10.00 af varmemestrene, og de efterlader en tjekliste med de specifikke rengøringspunkter, der ikke kunne godkendes. Er alt i orden får du bare en smiley. Er der kritikpunkter, bedes disse rengjort og holdt rene indtil rengøringsfirmaet kommer forbi. Er alt i orden, sker der ikke videre, men er kritikpunkterne ikke klaret tilfredsstillende, bliver dette gjort af rengøringsselskabet, og du bliver gjort økonomisk ansvarlig for denne ekstraudgift. Beløbet trækkes automatisk på den efterfølgende huslejeopkrævning.

Rengøringen tager 1 til 2 timer, 6-7 gange om året, så det er ikke nogen overvældende arbejdsbyrde der her er tale om. Det skal understreges, at fordi du i en given uge skal gøre køkkenet rent, betyder det ikke at du skal klare andres opvask.

 

Dokumenter

Rengøringsplaner:
Rengøringsplan Risdalsvej 34, 36, 42 og 44
Rengøringsplan Risdalsvej 38, 40, 46 og 48

Checkliste for rengøringen
Generelle retningslinjer
Hovedrengøring forår og efterår

 

Rengøringsvejledninger

Rengøring af komfur:
Guide til rengøring af komfurer

Rengøring af emhætte:
Rengøring af emhætter er en del af den ugentlige rengøring, når man har køkkenrengøringen.
Videoen nedenfor viser dig hvordan emhætterne skal rengøres.