Indkaldelse til beboermøde

7. april 2024

 
Munkegade Kollegiet
     
 

Værelser og lejligheder
helt inde i midtbyen

Velkommen til Munkegade Kollegiet, som består af værelser i dupletter (hvor to personer deler køkken og bad), 1-værelseslejligheder og delevenlige 2-værelseslejligheder. Ejendommen fra 1890 var oprindeligt en gammel administrations- og fabriksbygning og fremstår i dag som et hyggeligt lille kollegie med masser af  charme. Kollegiet ligger inde midt i en lukket karré, hvilket gør det til et dejligt og roligt sted, selvom det ligger lige midt Aarhus' pulserende byliv. Karréen holder nemlig trafikstøj og andre gener fra midtbyen ude. Sammen med Nørre Allé Kollegiet, der ligger i samme karré har Munkegadekollegiet et hyggeligt grønt område med stor græsplæne og træer og buske, hvor man kan slappe af og nyde det gode vejr. Munkegade Kollegiet har egne parkeringspladser, et cykelskur, vaskeri til fri afbenyttelse med tørrerum. Med andre ord - kollegiet har det hele. Og mangler du noget, så ligger Århus centrum lige for dine fødder. 

Beliggenhed: Gl. Munkegade 21, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

Munkegade Kollegiet rummer:
8 stk. 1-værelses lejligheder på ca. 29 m2.
8 stk. 2-værelses lejligheder på ca. 50 m2.
32 stk. værelser i dubletter på ca. 27 m2.

Beskrivelse: Alle lejligheder har eget køkken, bad og toilet, mens beboerne på værelserne deler med én af kollegiets øvrige beboere. I værelserne, hvor 2 personer deler køkken og bad, er det tilfældigt om du kommer til at bo sammen med en mand eller en kvinde. Alle boliger overtages umøblerede. Det er ikke tilladt at ryge på indendørs fællesarealer, indendørs trappeindgange mv. Beboere, som flytter ind på Munkegade Kollegiet fra den 1.1.2020, har forbud mod at ryge i egen bolig. 
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Rygning: Ikke tilladt indendørs. Beboere der er flyttet ind efter d. 1.1.2020 må ikke ryge i egen bolig.
Inkluderet i huslejen: el, vand og varme er indregnet i huslejen, samt internet.
Husdyr: Er ikke tilladt på kollegiet
alt

 

 

 

Munkegade Kollegiet
Munkegade Kollegiet

Fællesfaciliteter

  Munkegade Kollegiet
  Munkegade Kollegiet
  Munkegade Kollegiet
  Munkegade Kollegiet
  Munkegade Kollegiet
  Munkegade Kollegiet

Fællesfaciliteter

Er du beboer på Munkegade Kollegiet, så kan du blandt andet frit benytte dig af følgende faciliteter: Fællesrum, storskraldsordning, parkeringspladser, cykelskur, vaskeri og tørrerum, pulterrum - og gratis internet uden begrænsning.

Kalender og Regler for brug af fællesrum

Kalender og Regler for brug af vaskeri

 

Kom med indenfor...

@ungdomsboligaarhus Lige i hjertet af Aarhus ligger Munkegade Kollegiet. Der er bl.a. cykelparkering. Fælles have. Depotrum. Fælles vaskeri. Fællesrum på øverste etage. Husleje fra kun 2.785 kr. inkl. alt (også internet👨🏻‍💻). Find din nye studiebolig hos Ungdomsbolig Aarhus. 🥳 #kollegie #aarhus #beboer #fællesskab #lejlighed #apartment ♬ original sound - Ungdomsbolig Aarhus
@ungdomsboligaarhus Hvad er det fedeste ved at bo på Munkegade Kollehiet? Hør en af beboerne fortælle om det her. Find din nye studiebolig hos Ungdomsbolig Aarhus. 😍 #kollegie #aarhus #beboer #lejlighed #fællesskab #apartment #denmark ♬ original sound - Ungdomsbolig Aarhus