Ladegårdskollegiet
     
 

Hyggelige og lyse 
lejligheder i Aarhus N

Velkommen til Ladegårdskollegiet som består af 1-værelses-, 1½-værelses- og 2-værelseslejligheder i den nordlige del af Aarhus.

Kollegiet er delt i tre forskellige byggerier, som ligger ved siden af hinanden. Nogle af boligerne er bygget i 2022. Her får du base tæt på indkøb, grønne områder og en håndfuld af byens uddannelsessteder. Når du skal have indrettet dit nye hjem, tager du bare et smut i den nærtliggende IKEA. Flere af nordbyens øvrige kollegier er også placeret i nabolaget og her summer af liv. Kollegiets lejligheder er lyse og indeholder alle eget køkken, bad og toilet. Der findes på stedet flere fællesfaciliteter som fællesrum, vaskeri og parkering. Det er tilladt at holde husdyr på dette kollegie - dog kun én hund, eller én kat pr. lejemål. 

Beliggenhed: Skejbyparken 360-370, Skejbyparken 274, Ladefogedvej 251-275,  8200 Aarhus N, Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

Ladegårdskollegiet består af:
110 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 25m2
39 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 39 m2
46 stk.
1½-værelseslejligheder på ca. 42 m2
42 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 39-50 m2.

Beskrivelse:
1-værelseslejl. er med faste skabe, og bøgeparket på gulvet. Alle lofter er hvide, og vinduerne har persienner af aluminium. 1½-værelseslejl. er opdelt i to afdelinger med køkken og bad i midten. Der er linoleum i køkkenet. De to øvrige gulve er parket. Der findes flere forskellige slags 2-værelseslejligheder; se mere info på ungdomsboligaarhus.dk.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: Ubegrænset internet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs.
Husdyr: Det er tilladt at have kanariefugle, guldfisk, en hamster eller lign. på kollegiet. Det er nu også tilladt at have én hund eller én kat pr. lejemål.

alt
 
Ladegårdskollegiet
Ladegårdskollegiet

Fællesfaciliteter

    Ladegårdskollegiet
    Ladegårdskollegiet
    Ladegårdskollegiet
    Ladegårdskollegiet

Fælleshuset

På kollegiet findes et fælleshus, som kan benyttes af alle beboere til fælleshygge, eller private arrangementer. Fælleshuset kan lejes fredage, lørdage, søndage, helligdage og hverdage, der ligger før en helligdag (se § 3 i lejekontrakten nedenfor). Udenfor disse tidspunkter kan fælleshuset ikke reserveres. Du reserverer fælleshuset ved at skrive til den fælleshusansvarlige på mailen faellesladehuset@gmail.com Du skal senest have foretaget reservationen en uge før den ønskede udlejning. Hvis du ikke ønsker at leje fælleshuset alligevel skal du meddele dette til den fælleshusansvarlige hurtigst muligt.
Fælleshusets kalender
Læs mere om at leje fælleshuset her.

Øvrige

Der hører til kollegiet blandt andet en have med mulighed for at grille og hygge sig de lange sommeraftener. Der er masser af parkeringspladser tilknyttet kollegiet og er du på cykel, kan du trygt stille din cykel i det aflåste cykelrum. 

Kom med indenfor..