Kirsebærhaven
     
 

Lyse lejligheder
i Lystrup

Velkommen til Kirsebærhaven, som er et kollegie beliggende i Lystrup ca. 10 km. fra Aarhus C. Her får du en billig studielejlighed med eget køkken, bad og toilet, hvor forbrug af vand, varme og internet allerede er indregnet i huslejen. I køkkenet findes der køleskab, ovn og kogeplader, så det skal du ikke selv sørge for. Her på kollegiet findes der både 1- og 2-værelseslejligheder. Der er mange grønne områder i nærheden, der indbyder til nogle hyggelige gå- eller løbeture. Egå Engsø er også blot en kort cykeltur væk. I byen findes der mangle muligheder for at deltage i sportsaktiviteter som fx tennis og svømning. Hopper du på bybussen mod Aarhus kommer du let ind til midtbyen, den kører lige ude foran. Letbanen kører også strækningen til Aarhus - her kan du cykle til stationen, der ligger et par kilometer væk. 

Beliggenhed: Kirsebærhaven 63-89, 8520 Lystrup, Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

Kirsebærhaven består af i alt 68 boliger.
56 stk. 1-værelses lejligheder på ca. 33 m
212 stk. 2-værelses lejligheder på ca. 55 m2

Beskrivelse: Der er eget køkken (inkl. køleskab), bad og toilet i alle lejligheder. Alle boligerne er umøblerede, men der vil være faste skabe. Gulvene er parketgulv.   
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: Forbrug af vand, varme og internet.  
Husdyr: Er ikke tilladt på kollegiet.
alt
 
Kirsebærhaven
Kirsebærhaven

Fællesfaciliteter

    Kirsebærhaven
    Kirsebærhaven
    Kirsebærhaven
    Kirsebærhaven
    Kirsebærhaven

Vaskeri 

På kollegiet findes et betalingsvaskeri, som må benyttes af alle beboere. Her er både vaskemaskine og tørretumbler.

Udearealer

De mange grønne områder indbyder til udendørshygge på de lange sommeraftener, eller en cykel- gå- eller løbetur rundt i nærområdet.