Grenåvej Kollegiet
     
 

Hyggelige værelser
og lejligheder i Risskov

Velkommen til Grenåvej Kollegiet, som ligger i Risskov og har 29 lejemål fordelt på værelser og forskellige typer af lejligheder. Kollegiet har en god beliggenhed tæt på både skov, strand og by. Der er cykelafstand til Aarhus centrum og gåafstand til indkøb. Lige ude ved vejen er der stoppested for bybusser, som kører direkte til centrum, eller universitetet. På kollegiet findes der en række fællesfaciliteter, som alle beboere må benytte sig af, bl.a. vaskekælder og fælleslokale. Der hører også en have til kollegiet med græsplæne, som bliver flittigt brugt om sommeren, når der skal slikkes sol i læseferien. Alle lejlighederne på kollegiet har eget køkken, bad og toilet, mens beboerne på værelserne deler faciliteter med hinanden. 

Beliggenhed: Dybbølvej 29, 8240 Risskov, Se på kort

alt

 

 

     
 

Boligerne

Kollegiet indeholder en bred vifte af udlejningstyper:
11 stk. værelser på ca. 28 m2. 4 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 27-38 m2.
3 stk. 1½-værelseslejligheder på 38-48 m2. 10 stk. 2-værelseslejligheder på 39-50 m2. 1 stk. 3-værelseslejlighed på ca. 63 m2.

Beskrivelse: Værelserne er med delt køkken, bad og toilet, som deles med 2, eller 3 øvrige beboere. Alle lejligheder har egne faciliteter. Det er tilfældigt om du kommer til at dele med en mand eller en kvinde. Alle boligerne er har faste tæpper på gulvene og er udstyret med faste skabe. 
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig")
Inkluderet i huslejen: 
Forbrug af el, vand og varme, samt internet.
Husdyr: Er desværre ikke tilladt på kollegiet.

Plantegninger og energimærke

alt

 
Grenåvej Kollegiet
Grenåvej Kollegiet

Fællesfaciliteter

  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet
  Grenåvej Kollegiet

Fælleslokale

Vi har et fællesrum med bordtennisbord, bordfodbold, pool, bar og div. spil, lydanlæg og fladskærms-tv, derudover er der mulighed for at låne et lokale som dine gæster kan sove i og et køkken med det hele. NB. Gæsteværelset har 2 faste senge!

Ønsker du at booke køkkenet, fællesrummet og/eller gæsteværelset kontakt da den fællesrumsansvarlige. Husk at informere om: hvad du gerne vil låne og i hvilket tidsrum du gerne vil låne det samt hvilket værelse du bor på! Den fællesrumsansvarlige vil da sørge for at de rette nøgler bliver udleveret, samt kontrollere rengøringen efterfølgende.

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar, at få udleveret nøglerne, kontakt derfor den fællesrumsansvarlige mindst 14 dage før. (Udlån af fællesrummet kan forekomme selvom der er mindre end 14 dage til dit arrangement, MEN dette kan ikke garanteres!). Husk også at levere nøglerne tilbage til den fællesrumansvarlige, senest dagen efter dit lån!

For booking:

Skriv til den fællesrumansvarlige over Facebook. - Husk at skrive; dato, navn og værelsesnummer. Eller kontakt bestyrelsen med et opslag på vores Facebook-gruppe, hvis det er med kort varsel. Se booking-kalenderen længere nede på siden.

Øvrige

Cykelskure & have - Vi har to cykelskure med lås, hvor du kan parkere din cykel. Haven er med græsplæne og indbyder til hygge og solbadning i læseferien. Vaskekælder - Du får dit eget vaskekort så du til en hver tid kan vaske dit tøj og tørre det i det udluftede tørrerum. Fryseboks - Udover fryseren i dit eget køleskab får du i kælderen en stor fryseboks, hvor du kan lægge dine frostvarer.